Workshop Doetinchem

Ook voor de regio Winterswijk, Aalten en Lichtenvoorde.

Alle workshops in Doetinchem op een rij

Je zoektocht naar een workshop Doetinchem is begonnen! Ben je dit jaar degene die het bedrijfsuitje voor je collega's, vrienden of familie mag organiseren en ben je op zoek naar wat inspiratie? Zoek je een workshop Doetinchem om je collega's wat dichter bij elkaar te brengen? Of zoek je juist een leuke workshop waarbij de lachspieren gebruikt gaan worden? Wij hebben een groot en divers aanbod aan workshops in Doetinchem, dus we hopen je te inspireren met diverse goede ideeën. Ga samen met je gezelschap creatief of bijvoorbeeld culinair aan de slag. Maar ook zakelijke workshop, een gezellig vrijgezellenfeest of een ander groepsuitje behoren tot de mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je kijken wat het beste bij je gezelschap past? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan! We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens je activiteiten in Doetinchem.

Percussieworkshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop Doetinchem

Percussie vormt de hartslag van de muziek. Jouw favoriete hit zou nooit hetzelfde klinken zonder de percussie die als een rode draad door het nummer loopt. En dansen wordt ook heel erg lastig zonder ritmegevoel waarop je kunt vertrouwen. Heb je altijd al zelf percussie willen leren maken? Gooi dan je ritmegevoel in de strijd en geniet van een bijzondere percussie workshop. Wil je je afdelingsuitje, vriendinnenuitje of vrijgezellenfeest in Doetinchem wat extra volume geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Workshop koken Doetinchem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop koken Doetinchem

In Doetinchem kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje z´n best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Doetinchem natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Doetinchem. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Doetinchem.

Workshop burlesque dansen in Doetinchem
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop burlesque dansen in Doetinchem

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Doetinchem of omgeving! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop drone vliegen Doetinchem
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Workshop drone vliegen Doetinchem

Heb je zelf nog geen drone? Maar heb je er wel al eens over nagedacht hoe het zou zijn om er eentje te hebben? Ben je benieuwd hoe makkelijk of moeilijk het is om er eentje te besturen? Of wil je weten wie van jullie groep de beste skills heeft om de drone over een raceparcour te verplaatsen? Dan is deze drone workshop in Doetinchem een must. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop drone vliegen bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. 

Workshop worst maken Doetinchem
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop worst maken Doetinchem

Ben jij dol op worst? Op de BBQ, op je brood of uit de pan? Zoek jij op het lokale food truck festival altijd naar de kraam met Duitse braadworsten? Dan wordt het hoog tijd dat je leert om zelf de allerlekkerste worsten te maken. Denk daarbij aan diverse soorten: van Indiaas tot regulier, van Marokkaans tot Duits, jullie hebben de beschikking over verschillende voorbereide recepten. Maar je kunt natuurlijk ook net zo goed zelf je eigen worst bedenken en samenstellen. Wil je meer weten over deze unieke workshop worst maken in Doetinchem of omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop paaldansen Doetinchem
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Workshop paaldansen Doetinchem

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Doetinchem eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Onemotion heeft een speciale en laagdrempelige paaldans workshop Doetinchem aanbieding. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in Doetinchem en omgeving.

Tapas workshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Tapas workshop Doetinchem

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Doetinchem.

Tapas workshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Workshop naaktmodel schilderen Doetinchem (m/v)

Het menselijk lichaam is al een kunstobject op zich maar tijdens deze workshop ga je het lichaam weergeven op een verfdoek. Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in Doetinchem of omgeving. Tijdens de workshop naaktmodel schilderen of boetseren mag je een eigen creatieve interpretatie geven aan een mannelijk of vrouwelijk naaktmodel. Let daarbij goed op de houding van de persoon en de schaduwen die er op het lichaam vallen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen of boetseren in Doetinchem.

Graffiti workshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop Doetinchem

Graffiti is dé iconische kunstvorm  van de jaren 80/90. Deze art bevindt zich al lang niet meer enkel ondergronds maar is ook mainstream geworden. Zelfs de overheid maakt tegenwoordig gebruikt van de oogverblindende kunsten van graffiti kunstenaars. Hoog tijd om zelf ook te leren om zelf de mooiste graffiti te maken en daarvoor krijg je uitgebreid de kans tijdens deze graffiti workshopWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Doetinchem of omgeving.

Bonbon workshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop Doetinchem

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Doetinchem? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Doetinchem. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Kijk ook eens op onze chocolade workshop pagina. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Doetinchem. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Workshop lachen Doetinchem
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Workshop lachen Doetinchem

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Doetinchem of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Doetinchem of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Disco dansworkshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop Doetinchem

De disco is weer terug van helemaal nooit weggeweest. Nog altijd vind je diverse disco hits in de top 2000. En menig feestje is niet compleet zonder een aantal disco krakers. En na deze workshop disco dansen is het jouw tijd om te shinen op elk feestje. De spotlight mag aan en kan op jouw worden gericht. Nu is het jouw beurt om het disco-virus door te geven aan alle anderen op de dansvloer. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen in Doetinchem, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Workshop sushi maken Doetinchem
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop sushi maken Doetinchem

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Doetinchem voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Doetinchem.

Schilderworkshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Schilderworkshop Doetinchem

Er bestaan enorm veel verschillende stijlen waarin je kunt schilderen. Van abstract tot realistisch, van stillevens tot portretten. Elke eeuw heeft nieuwe stijlen voortgebracht. Van de grotschildering in de prehistorie tot Mondriaan, schilderkunst is er altijd geweest en zal er waarschijnlijk ook altijd wel blijven. Het is niet raar dat schilderworkshops nog steeds enorm populair zijn binnen het workshop aanbod. Duik daarom zelf eens in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Doetinchem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Doetinchem.

Workshop Bollywood dansen Doetinchem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Workshop Bollywood dansen Doetinchem

Vrijwel iedereen kent bollywood, de Indiase tegenhanger van Hollywood. Misschien heb je zelfs wel eens enkele films gezien of misschien zijn jullie wel echte fans. In elke film staan muziek en dans centraal. En deze bijzondere en bovendien erg vrolijke dansstijl gaan jullie nu leren tijdens deze workshop bollywood dansen. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm tijdens deze workshop met vriendinnen of vriendinnendag.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen in Doetinchem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

50 tinten grijs dansworkshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop Doetinchem

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop in Doetinchem. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Chairdance workshop Doetinchem
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance workshop Doetinchem

De kunst van het verleiden, daar draait het om tijdens deze workshop chairdance. Leer hoe je het aanstaande huwelijkse leven spannend kunt houden met als hoofdattribuut een stoel. Jullie partners zullen nog lang plezier kunnen beleven dankzij deze uitdagende technieken. Maar natuurlijk wordt het vooral ook een ludieke middag waar flink gelachen zal worden. Gooi je haar los en je charmes in de strijd en bereid je voor op een zwoele middag. Ben je benieuwd naar meer details over de Chairdance groepsactiviteit in de omgeving van Doetinchem? Vraag dan hieronder meer informatie over dit spannende uitje en laat het spel beginnen.

Workshop in historisch Doetinchem

Wil jij een workshop in Doetinchem koppelen aan de mooie historische binnenstad? Doetinchem, een prachtige stad in de Achterhoek en gelegen in de gelijknamige gemeente, heeft veel te bieden. Omdat de stad gelegen is aan de oude IJssel beschikt het over een prachtig uitzicht en mooie natuur! Zie je jezelf en je vrienden al zitten aan het water om even bij te komen na een originele workshop? Of wat te denken van een mooie wandeling in de stad voorafgaand aan je workshop? Doetinchem heeft een rijke geschiedenis die je zeker niet wilt missen! Daarom is het ideaal om je workshop Doetinchem of omgeving te combineren met het ontdekken van de stad zelf. Ben jij al klaar voor een dag vol nieuwe herinneringen? We wensen je hierbij alvast heel veel inspiratie toe!

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

WORKSHOP DOETINCHEM EN OMGEVING
Twijfel je of Doetinchem de juiste plaats is voor je dagje uit met vriendinnen of voor je bedrijfsuitje? Ook de omgeving van Doetinchem heeft veel te bieden en staat te popelen om je workshop te organiseren! De uitgestrekte gebieden vol prachtige natuur maar ook de leuke plekjes die je kunt vinden in de regio zijn perfect. Wat dacht je van Winterswijk, een dorp dat al meer dan 1000 jaar oud is? Of de dorpen Aalten en Lichtenvoorde? Al deze verschillende plekken zijn een perfecte uitvalsbasis voor een leuke dag. Weet je al waar je voorkeur naar uitgaat? Welke plaats het ook wordt, we hopen dat je een leuke workshop gaat hebben en wensen je een onvergetelijke dag toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt