Bedrijfsfestival organiseren

Voor o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht en andere steden.

Bedrijfsfestival organiseren

Gaat u een bedrijfsfestival organiseren? We helpen u graag op weg met inspirerende ideeën voor een onvergetelijke dag. Het is weer de tijd van het jaar om een leuke bedrijfsdag te organiseren. Dit keer een leuke activiteit voor het hele bedrijf om even op een andere manier te connecten. Het organiseren van een bedrijfsfestival kan meerdere redenen hebben. Misschien heeft het bedrijf een jubileum te vieren en is het daarvoor zaak om groots uit te pakken. Maar er zijn ook diverse andere redenen om dit te doen. Wat te denken van een fusie tussen verschillende bedrijven, een klantendag, een groot en vooral origineel personeelsfeest of één van de andere vele redenen. Een bedrijfsfestival organiseren kan op verschillende manieren. Dit kan natuurlijk op uw eigen locatie met diverse concepten maar uiteraard ook in de omgeving en dus op locatie. Wat te denken van sfeervolle foodtrucks die bij uw organisatie geplaatst worden en de parkeerplaats om zal toveren tot een waar bedrijfsfestival. Maar ook de locaties in de omgeving kunnen uitstekend ondersteunen hierin zodat u geen enkele zorg heeft bij de organisatie. En na afloop is het nog prettiger gezien u niets hoeft op te ruimen. We hopen u onderstaand te inspireren met een leuk en vooral origineel aanbod om uw bedrijfsfestival te organiseren op een geslaagde manier. Veel plezier toegewenst!

Of kies een van de onderstaande opties:

Foodtruck Festival op de locatie van je bedrijf
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op de locatie van je bedrijf

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Filmfestival wedstrijd voor je bedrijf
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmfestival wedstrijd voor je bedrijf

Tijdens deze bijzondere filmfestival wedstrijd komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Creatief workshop festival voor je bedrijf
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival voor je bedrijf

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een festival voor je bedrijf en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival voor jouw bedrijf? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Beachfun bedrijfsfestival op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun bedrijfsfestival op het strand van Scheveningen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Sloepengame rally bedrijfsfestival op het water
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally bedrijfsfestival op het water

Maak samen met je collega’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsfestival op het water, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Forteiland Ijmuiden Adventure als locatie voor jouw bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden Adventure als locatie voor jouw bedrijfsfestival

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke bedrijfsfestival locatie? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groep, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Outdoor bedrijfsfestival: avontuurlijke dropping
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor bedrijfsfestival: avontuurlijke dropping

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke bedrijfsuitje voor grote groepen.

Bedrijfsfestival met creativiteit: Cardboard Car Challenge
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Bedrijfsfestival met creativiteit: Cardboard Car Challenge

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in jouw regio vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Ontvoerde directeur als bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsfestival

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsfestival op het water: zeilen op een schitterende Zeetjalk
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsfestival op het water: zeilen op een schitterende Zeetjalk

Voor kleinere groepen tot 750 personen door gebruik van bevriende vloot.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsfestival organiseren door heel Nederland

Een ludiek of origineel bedrijfsfestival organiseren kan door heel Nederland. Zoals eerder benoemd is het puur wat uw doel is voor deze dag. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om het in eigen beheer te doen dichtbij uw kantoor? Of gaat u liever op pad om er zo voor te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijke dag en daar verder vrij weinig voor hoeft te doen? De mogelijkheden zijn eindelijk door het hele land. Met de verschillende grote steden en mooie plaatsen in de directe regio van diezelfde steden is er voldoende te kiezen. Kies voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Groningen of één van de andere steden. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden die er zijn. Kies een locatie centraal bereikbaar voor alle collega’s of kies voor de eigen parkeerplaats. De mogelijkheden kunnen niet origineel genoeg zijn! Met onze jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk wat we hierin hebben opgebouwd kunnen we u optimaal ondersteunen. Sluit het niet helemaal aan bij wat u wenst? Neem contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Lokale evenementenbureau pagina's

 
Landelijke pagina's:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                      Productpresentaties organiseren
                                                                                      Bedrijfsjubileum organiseren

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                  Zakelijke evenementen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Zakelijke evenementen Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                Zakelijke evenementen Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                       Zakelijke evenementen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Zakelijke evenementen Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Zakelijke evenementen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Evenementenbureau Leiden

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Zakelijke evenementen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Zakelijke evenementen Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Zakelijke evenementen Eindhoven
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Zakelijke evenementen Den Bosch

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Zakelijke evenementen Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Zakelijke evenementen Groningen  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Zakelijke evenementen Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Zakelijke evenementen Nijmegen

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt