Bedrijfsfestival organiseren

Voor o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht en andere steden.

feest.jpg

Bedrijfsfestival organiseren

Gaat u een bedrijfsfestival organiseren? We helpen u graag op weg met inspirerende ideeën voor een onvergetelijke dag. Het is weer de tijd van het jaar om een leuke bedrijfsdag te organiseren. Dit keer een leuke activiteit voor het hele bedrijf om even op een andere manier te connecten. Het organiseren van een bedrijfsfestival kan meerdere redenen hebben. Misschien heeft het bedrijf een jubileum te vieren en is het daarvoor zaak om groots uit te pakken. Maar er zijn ook diverse andere redenen om dit te doen. Wat te denken van een fusie tussen verschillende bedrijven, een klantendag, een groot en vooral origineel personeelsfeest of één van de andere vele redenen. Een bedrijfsfestival organiseren kan op verschillende manieren. Dit kan natuurlijk op uw eigen locatie met diverse concepten maar uiteraard ook in de omgeving en dus op locatie. Wat te denken van sfeervolle foodtrucks die bij uw organisatie geplaatst worden en de parkeerplaats om zal toveren tot een waar bedrijfsfestival. Maar ook de locaties in de omgeving kunnen uitstekend ondersteunen hierin zodat u geen enkele zorg heeft bij de organisatie. En na afloop is het nog prettiger gezien u niets hoeft op te ruimen. We hopen u onderstaand te inspireren met een leuk en vooral origineel aanbod om uw bedrijfsfestival te organiseren op een geslaagde manier. Veel plezier toegewenst!

Of kies een van de onderstaande opties:

Outdoor bedrijfsfestival: avontuurlijke dropping
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Outdoor bedrijfsfestival: avontuurlijke dropping

Vanaf 20 personen tot grote groepen. Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers.

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke bedrijfsuitje voor grote groepen.

Sloepengame rally bedrijfsfestival op het water
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame rally bedrijfsfestival op het water

Vanaf 20 personen tot grote groepen.

Maak samen met je collega’s Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Leiden of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsfestival op het water, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

90's themafeest als bedrijfsfestival alternatief
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest als bedrijfsfestival alternatief

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Kitchen Party bedrijfsfestival in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen
excl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Kitchen Party bedrijfsfestival in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen

Lekker dansen tussen de kookeilanden op 5 mogelijke locaties in Nederland.

Hoe zou het zijn om te dansen midden tussen de kookeilanden waar jullie eten door echte koks wordt bereid. Een unieke vibe is dan ook gegarandeerd tijdens deze kookparty. Ga nu helemaal los op de lekkerste muziek en geniet tussendoor van een culinair 3-gangen maaltijd. De mogelijke groepsgroottes variëren per stad:
- Amsterdam: min. 200 personen, max. 450 personen
- Rotterdam: min. 120 personen, max. 250 personen
- Den Haag: min. 120 personen, max. 250 personen
- Utrecht: min. 120 personen, max. 250 personen
- Groningen: min. 60 personen, max. 120 personen
Dit gaat een heerlijke Kitchen Party worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond of middag toe.

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ op je bedrijfsfestival

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen bedrijfsfestival? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Creatief workshop festival voor je bedrijf
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival voor je bedrijf

Vanaf 30 personen tot grote groepen. Keuze uit diverse creatieve workshops.

Organiseer je binnenkort een festival voor je bedrijf en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival voor jouw bedrijf? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen als bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen als bedrijfsfestival

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een leuke teambuilding activiteit waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen bedrijfsfestival in de stad van je voorkeur.

Winter wonderland themafeest als bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland themafeest als bedrijfsfestival

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit winterse themafeest. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland themafeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Filmfestival wedstrijd voor je bedrijf
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmfestival wedstrijd voor je bedrijf

Vanaf 30 personen tot grote groepen.

Tijdens deze bijzondere filmfestival wedstrijd komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op de locatie van je bedrijf
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Foodtruck Festival op de locatie van je bedrijf

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie tijdens je bedrijfsfestival

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen bedrijfsfestival? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Themafeest Back to the 00's als bedrijfsfestival alternatief
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's als bedrijfsfestival alternatief

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen personeelsfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Bedrijfsfestival organiseren op het Race Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsfestival organiseren op het Race Circuit Zandvoort

Voor groepen van 50 tot wel 2.750 personen.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie bedrijfsfestival? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Forteiland Ijmuiden Adventure als locatie voor jouw bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden Adventure als locatie voor jouw bedrijfsfestival

Voor 12 tot 900 deelnemers. Voor de kust van Ijmuiden.

Ben je op zoek naar echt een unieke bedrijfsfestival locatie? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groep, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je bedrijfsfestival

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of bedrijfsfestival? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Foodtruck bedrijfsfestival bij Outdoor Holten met teambuilding mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Foodtruck bedrijfsfestival bij Outdoor Holten met teambuilding mogelijkheden

Vanaf 50 tot 1.000 personen.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje voor grote groepen? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Madurodam: bijzondere locatie voor bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Madurodam: bijzondere locatie voor bedrijfsfestival

Voor bedrijfsfestivals tot 1.200 personen

Het is niet gemakkelijk om een geschikte locatie te vinden voor je zakelijke bedrijfsfestival. Of je nu een klantendag, bedrijfsfeest, productpresentatie of vergadering organiseert, de locatie moet wel kunnen voldoen aan alle eisen. De veelzijdigheid van evenementenlocatie Madurodam zorgt ervoor dat er ontzettend veel mogelijk is voor wat betreft het organiseren van een origineel zakelijk evenement. 

Smiley face Gelegen in Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 25 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren kan bij de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in Madurodam in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: bedrijfsfestival in de natuur
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: bedrijfsfestival in de natuur

Feest vieren in de natuur op 10 km van het centrum van Rotterdam

Het is een waar outdoor paradijs op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Bij outdoor valley kun je survivallen, een gave replica van de top van de Monte Cervino (grens Zwitserland/Italie) vergaderen, varen, vlotbouwen en nog veel meer. Overnachten kan in een van de gave tenten op het terrein.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Kerst personeelsfeest als bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€109,95 p.p.

Kerst personeelsfeest als bedrijfsfestival

Inclusief feestlocatie, aankleding/muziek, 3-gangen kerstmenu met passende wijnen, afkoop drankjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest concept met een sfeervol kerst thema? Dan is dit personeelsfeest concept misschien wel een heel leuk alternatief. De feestlocatie is inclusief feestlocatie in jullie regio, aankleding/muziek, 3-gangen kerstmenu met wijnen en afkoop van drankjes. Tijdens dit sfeervol aangeklede evenement krijgen jullie de gelegenheid om samen met het hele team te genieten van een heerlijk kerstfeest.  Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het organiseren van je eigen kerstfeest met het hele bedrijf? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Biestheuvel: leuke locatie voor bedrijfsfestival op 13 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Biestheuvel: leuke locatie voor bedrijfsfestival op 13 km van Eindhoven

Voor groepen tot 750 personen.

Van klantendag tot bedrijfsfeest, van productpresentatie tot teambuilding, evenementenlocatie de Biestheuvel kan het allemaal verzorgen voor elk evenement tot een maximum van 700 personen. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een mooie groepsaccommodatie.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een personeelsfeest of zakelijk evenement in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsfestival met creativiteit: Cardboard Car Challenge
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Bedrijfsfestival met creativiteit: Cardboard Car Challenge

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in jouw regio vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Ontvoerde directeur als bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsfestival

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Live Cooking catering met rollende keukens
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens op je bedrijfsfestival

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen bedrijfsfestival? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een bedrijfsfestival
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een bedrijfsfestival

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een workshop waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Salonboot Prins van Oranje: bedrijfsfestival op het water in de regio Amsterdam

Salonboot Prins van Oranje: bedrijfsfestival op het water in de regio Amsterdam

Salonboot voor max. 500 pers.; minimum van €3.600 + F&B minimum €7.500

Op deze salonboot worden jullie ontvangen in prinselijke sferen. Deze prachtige boot met een capaciteit van wel 500 opvarenden brengt jullie terug naar het begin van de vorig eeuw (1908 om precies te zijn). Aan boord genieten jullie van een feest op stand.

Smiley face Vaargebied: regio Amsterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 personen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 160 personen

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €3.600 (exc. BTW) met minimale omzet Food/Beverages van €7.500 (exc. BTW)

Wil je meer informatie over het organiseren van een feest, vergadering of zakelijk evenement in Amsterdam op Salonboot de Prins van Oranje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Of zoek een bedrijfsfestival locatie op onze bedrijfsfeesten website:

Bedrijfsfestival organiseren door heel Nederland

Een ludiek of origineel bedrijfsfestival organiseren kan door heel Nederland. Zoals eerder benoemd is het puur wat uw doel is voor deze dag. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om het in eigen beheer te doen dichtbij uw kantoor? Of gaat u liever op pad om er zo voor te zorgen dat u onbezorgd kunt genieten van een heerlijke dag en daar verder vrij weinig voor hoeft te doen? De mogelijkheden zijn eindelijk door het hele land. Met de verschillende grote steden en mooie plaatsen in de directe regio van diezelfde steden is er voldoende te kiezen. Kies voor Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Eindhoven, Groningen of één van de andere steden. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden die er zijn. Kies een locatie centraal bereikbaar voor alle collega’s of kies voor de eigen parkeerplaats. De mogelijkheden kunnen niet origineel genoeg zijn! Met onze jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk wat we hierin hebben opgebouwd kunnen we u optimaal ondersteunen. Sluit het niet helemaal aan bij wat u wenst? Neem contact met ons op zodat we met u mee kunnen denken. We wensen u bij voorbaat een onvergetelijke dag toe.

Lokale evenementenbureau pagina's

 
Landelijke pagina's:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                      Productpresentaties organiseren
                                                                                      Bedrijfsjubileum organiseren

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                  Zakelijke evenementen Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Zakelijke evenementen Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                Zakelijke evenementen Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                       Zakelijke evenementen Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Zakelijke evenementen Den Haag
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Zakelijke evenementen Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Evenementenbureau Leiden

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Zakelijke evenementen Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Zakelijke evenementen Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Zakelijke evenementen Eindhoven
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Zakelijke evenementen Den Bosch

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Zakelijke evenementen Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Zakelijke evenementen Groningen  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Zakelijke evenementen Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Zakelijke evenementen Nijmegen

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt