Klantendag organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

Klantendag organiseren

Een onvergetelijke klantendag organiseren, hoe kunnen wij jou helpen? Wanneer je je als bedrijf of zzp'er wil onderscheiden van de rest en je klanten een meerwaarde wil bieden, is het organiseren van een klantendag de ideale manier om je klanten te bedanken en je bedrijf net dat ietsje meer in de kijker te plaatsen. Je bouwt een duurzame relatie op en je krijgt de kans je klanten beter te leren kennen en zij jou en je bedrijf. Het is dan ook een perfecte manier om nieuwe producten of diensten voor te stellen, je team voor te stellen of aankomende acties te promoten. Redenen te over dus om de talrijke mogelijkheden om een klantendag te organiseren voor te stellen. Vraag via deze pagina snel meer informatie aan en laat je inspireren door de verschillende opties. 

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Forteiland Ijmuiden: klantendag locatie in Zee
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Forteiland Ijmuiden: klantendag locatie in Zee

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Hoog tijd voor een bijzonder bedrijfsfeest, vergadering, klantendag of bedrijfsuitje! Met de boot worden jullie naar jullie eigen eiland gebracht voor de kust van Ijmuiden. En op dit eiland staat een fort, waar jullie zakelijke evenement plaats zal vinden. Van inspirerende vergadering tot enerverend personeelsfeest, op Forteiland Ijmuiden is het allemaal mogelijk.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Klantendag organiseren op het Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Klantendag organiseren op het Circuit Zandvoort

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie klantendag? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Madurodam: bijzondere locatie voor een klantendag in Den Haag
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Madurodam: bijzondere locatie voor een klantendag in Den Haag

Voor feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 1.200 personen.

Het is niet gemakkelijk om een geschikte locatie te vinden voor je zakelijke evenement. Of je nu een klantendag, bedrijfsfeest, productpresentatie of vergadering organiseert, de locatie moet wel kunnen voldoen aan alle eisen. De veelzijdigheid van evenementenlocatie Madurodam zorgt ervoor dat er ontzettend veel mogelijk is voor wat betreft het organiseren van een origineel zakelijk evenement. 

Smiley face Gelegen in Scheveningen op 5 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale feestcapaciteit: 1.200 pers. 

Smiley face Grootste ruimte: max. 1.200 pers. Kleinste: Max. 25 pers. 

Smiley face 10 verschillende ruimtes

Smiley face Parkeren kan bij de locatie

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres in Madurodam in Den Haag, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: locatie klantendag op 13 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Biestheuvel: locatie klantendag op 13 km van het centrum van Eindhoven

Voor zakelijk feest, bruiloft, vergadering, of andere evenement tot 750 personen.

Van klantendag tot bedrijfsfeest, van productpresentatie tot teambuilding, evenementenlocatie de Biestheuvel kan het allemaal verzorgen voor elk evenement tot een maximum van 700 personen. Het is zelfs mogelijk om te overnachten in een mooie groepsaccommodatie.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 400 pers. Kleinste: Max. 100 pers. 

Smiley face 4 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 36 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een personeelsfeest of zakelijk evenement in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Foodtruck Festival als klantendag op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als klantendag op je eigen terrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Klantendag op het water: zeilevenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Klantendag op het water: zeilevenement

Voor evenementen tot wel 750 personen.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoors Holten: Klantendag met Foodtruck festival en teambuilding mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: Klantendag met Foodtruck festival en teambuilding mogelijkheden

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een locatie voor een klantendag? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van planning tot uitvoering zijn wij jouw partner

Een klantendag organiseren, wij gaan er niet licht over en zorgen ervoor dat je alles tot in de puntjes kan regelen. Een event is immers pas geslaagd als jij tevreden bent met het resultaat en als je klanten een mooie en boeiende dag beleefd hebben. Waarschijnlijk heb je zelf al goed nagedacht over hoe je wil dat de dag eruit gaat zien. Je wil in een bepaald thema gaan werken, je wil bepaalde ervaringen zeker aan bod laten komen, je wil een unieke sfeer creëren die verder gaat dan wat mensen gewoon zijn op zo een dag,... voor elke wens kunnen we jou in contact brengen met de juiste mensen. Van planning tot uitvoering, er komt heel wat werk en voorbereiding kijken bij een bedrijfsevent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken maken, uitnodigingen versturen, catering verzorgen, decoratie voorzien,... Wij brengen je graag in contact met de beste specialisten op elk gebied. 

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

KLANTENDAG ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND
Net als de sfeer die je voor ogen hebt, is ook de locatie geheel jouw keuze. Of je nu je klantendag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven wil organiseren, geen enkel idee is onmogelijk. Of je nu wil kiezen voor een landelijke hoeve, een rustiek pand, een industriële omgeving,... dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Binnen ons netwerk beschikken wij over voldoende contacten om je locatie verder uit te werken en op punt te stellen. Iedere keuze vergt immers een andere aanpak maar het eindresultaat zal fantastisch zijn. We hopen je kennis te kunnen laten maken met de verschillende opties in jouw regio. Een relatiedag organiseren? Vraag snel meer informatie aan via deze pagina en maak kennis met alle opties binnen jouw regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt