Klantendag organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

Klantendag organiseren

Een onvergetelijke klantendag organiseren, hoe kunnen wij jou helpen? Wanneer je je als bedrijf of zzp'er wil onderscheiden van de rest en je klanten een meerwaarde wil bieden, is het organiseren van een klantendag de ideale manier om je klanten te bedanken en je bedrijf net dat ietsje meer in de kijker te plaatsen. Je bouwt een duurzame relatie op en je krijgt de kans je klanten beter te leren kennen en zij jou en je bedrijf. Het is dan ook een perfecte manier om nieuwe producten of diensten voor te stellen, je team voor te stellen of aankomende acties te promoten. Redenen te over dus om de talrijke mogelijkheden om een klantendag te organiseren voor te stellen. Vraag via deze pagina snel meer informatie aan en laat je inspireren door de verschillende opties. 

Klantendag organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Klantendag organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de deelnemers aan je klantendag af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een klantendag. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Klantendag organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Klantendag organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een klantendag organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor de klantendag. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor klantendagen, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Popup Foodtruckfestival op je klantendag
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je klantendag

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je klantendag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Van planning tot uitvoering zijn wij jouw partner

Een klantendag organiseren, wij gaan er niet licht over en zorgen ervoor dat je alles tot in de puntjes kan regelen. Een event is immers pas geslaagd als jij tevreden bent met het resultaat en als je klanten een mooie en boeiende dag beleefd hebben. Waarschijnlijk heb je zelf al goed nagedacht over hoe je wil dat de dag eruit gaat zien. Je wil in een bepaald thema gaan werken, je wil bepaalde ervaringen zeker aan bod laten komen, je wil een unieke sfeer creëren die verder gaat dan wat mensen gewoon zijn op zo een dag,... voor elke wens kunnen we jou in contact brengen met de juiste mensen. Van planning tot uitvoering, er komt heel wat werk en voorbereiding kijken bij een bedrijfsevent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken maken, uitnodigingen versturen, catering verzorgen, decoratie voorzien,... Wij brengen je graag in contact met de beste specialisten op elk gebied. 

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

KLANTENDAG ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND
Net als de sfeer die je voor ogen hebt, is ook de locatie geheel jouw keuze. Of je nu je klantendag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven wil organiseren, geen enkel idee is onmogelijk. Of je nu wil kiezen voor een landelijke hoeve, een rustiek pand, een industriële omgeving,... dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Binnen ons netwerk beschikken wij over voldoende contacten om je locatie verder uit te werken en op punt te stellen. Iedere keuze vergt immers een andere aanpak maar het eindresultaat zal fantastisch zijn. We hopen je kennis te kunnen laten maken met de verschillende opties in jouw regio. Een relatiedag organiseren? Vraag snel meer informatie aan via deze pagina en maak kennis met alle opties binnen jouw regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt