Klantendag organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

Klantendag organiseren

Een onvergetelijke klantendag organiseren, hoe kunnen wij jou helpen? Wanneer je je als bedrijf of zzp'er wil onderscheiden van de rest en je klanten een meerwaarde wil bieden, is het organiseren van een klantendag de ideale manier om je klanten te bedanken en je bedrijf net dat ietsje meer in de kijker te plaatsen. Je bouwt een duurzame relatie op en je krijgt de kans je klanten beter te leren kennen en zij jou en je bedrijf. Het is dan ook een perfecte manier om nieuwe producten of diensten voor te stellen, je team voor te stellen of aankomende acties te promoten. Redenen te over dus om de talrijke mogelijkheden om een klantendag te organiseren voor te stellen. Vraag via deze pagina snel meer informatie aan en laat je inspireren door de verschillende opties. 

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Foodtruck Festival als klantendag op je eigen terrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als klantendag op je eigen terrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Klantendag organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Klantendag organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de deelnemers aan je klantendag af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een klantendag. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Klantendag organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Klantendag organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een klantendag organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor de klantendag. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor klantendagen, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Klantendag op het water: zeilevenement
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Klantendag op het water: zeilevenement

Voor evenementen tot wel 750 personen.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Van planning tot uitvoering zijn wij jouw partner

Een klantendag organiseren, wij gaan er niet licht over en zorgen ervoor dat je alles tot in de puntjes kan regelen. Een event is immers pas geslaagd als jij tevreden bent met het resultaat en als je klanten een mooie en boeiende dag beleefd hebben. Waarschijnlijk heb je zelf al goed nagedacht over hoe je wil dat de dag eruit gaat zien. Je wil in een bepaald thema gaan werken, je wil bepaalde ervaringen zeker aan bod laten komen, je wil een unieke sfeer creëren die verder gaat dan wat mensen gewoon zijn op zo een dag,... voor elke wens kunnen we jou in contact brengen met de juiste mensen. Van planning tot uitvoering, er komt heel wat werk en voorbereiding kijken bij een bedrijfsevent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afspraken maken, uitnodigingen versturen, catering verzorgen, decoratie voorzien,... Wij brengen je graag in contact met de beste specialisten op elk gebied. 

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

KLANTENDAG ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND
Net als de sfeer die je voor ogen hebt, is ook de locatie geheel jouw keuze. Of je nu je klantendag in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven wil organiseren, geen enkel idee is onmogelijk. Of je nu wil kiezen voor een landelijke hoeve, een rustiek pand, een industriële omgeving,... dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Binnen ons netwerk beschikken wij over voldoende contacten om je locatie verder uit te werken en op punt te stellen. Iedere keuze vergt immers een andere aanpak maar het eindresultaat zal fantastisch zijn. We hopen je kennis te kunnen laten maken met de verschillende opties in jouw regio. Een relatiedag organiseren? Vraag snel meer informatie aan via deze pagina en maak kennis met alle opties binnen jouw regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt