Beurs organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

feest.jpg

Beurs organiseren

Een beurs organiseren doe je niet even snel tussen de bedrijven door. Ongeacht of het om een vakbeurs of een publieksbeurs gaat, het blijft een uitdaging om een grote lege beurslocatie om te zetten naar een overzichtelijke en prettig aanvoelende, stimulerende beursvloer. En het maakt niet uit of het landelijke of regionale beurs betreft, de organisatie ervan is in je eentje eigenlijk niet te doen. Er zijn zoveel aspecten die om de hoek komen kijken en zoveel mensen met wie je intensief contact moet onderhouden, daar kun je echt wel hulp bij gebruiken. De mate waarin je beroep wilt kunnen doen op een partij die jou bijstaat, is afhankelijk van jouw eigen beschikbare tijd en natuurlijk van de kennis en ervaring die jij hebt in het verzorgen van een vak- of consumentenbeurs. Dus jij moet een inschatting maken van wat je zelf kunt doen en waar je hulp bij wilt. 

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie tijdens je beurs

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen beurs? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Beurs organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Beurs organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de bezoekers aan je beurs af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een beurs. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Beurs organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Beurs organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een beurs organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor de beurs. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor beurzen, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

De beurs in een opwaartse spiraal

Zowel het aantal vakbeurzen als publieksbeurzen is vorig jaar iets gedaald ten opzichte van het jaar daarvoor. Toch zit dit medium in een opwaartse spiraal en is een beurs organiseren zeker geen verspilde moeite. Bedrijven en organisaties blijken weer bereid om te investeren in deelname aan een beurs of aanwezig te zijn op een beursvloer. Ook is het gemiddelde aantal bezoekers per beurs gestegen. Deze feiten, die overigens ontleend zijn uit de landelijke Beurzen Monitor, wijzen erop dat jij als organisator van een beurs, onbeschroomd en met hoopvol hart toekomstige exposanten, sponsoren en bezoekers tegemoet kan treden. Begin dus alvast maar met het opstellen van een doelstellingsoverzicht en een to-do-lijst als start van de organisatie van jouw beursevenement. Omschrijf wie je doelgroep is en hoe je die wilt benaderen, wat de doelstelling van de beurs is en hoe je dat doel zou kunnen bereiken. Stel vervolgens een multidisciplinaire projectgroep samen. 

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEURS ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND
Zodra jij en je team in de startblokken staan, dan kun je beginnen met een beurs organiseren. Heel belangrijk: locatie. Vaak wordt gekozen voor "midden in het land" maar dat hoeft natuurlijk niet. De grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven zijn uitstekend verbonden met de rest van Nederland. Kies maar een mooie locatie uit! Vervolgens is het voornamelijk een kwestie van delegeren. In jouw team zitten professionals die allemaal hun sterke punten hebben. Benut die grondig. Laat ieder doen waar hij/zij goed in is en houd zelf vooral het overzicht en de touwtjes in handen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt