Kookworkshop Brabant

Ook voor kookstudio´s in Eindhoven, Breda, Tilburg, Oss, Den Bosch, Roosendaal en omgeving.

Kookstudio Brabant: leuke kookworkshops

Brabant staat natuurlijk bekend om de gezelligheid. Ervaar deze Brabantse gezelligheid nu tijdens een kookworkshop. Trommel je vrienden, familie of collega’s op om samen deze workshop te gaan doen. Natuurlijk worden er niet alleen Brabantse gerechten gemaakt tijdens deze workshop, allerlei gerechten zijn mogelijk. Het is ook niet alleen een workshop maar het is echt een avondje uit. Onder het genot van een drankje ga je samen met je gezelschap koken. Ieder gerecht, wanneer goed bereid natuurlijk, mogen jullie opeten. De tafel is dan gedekt en de drankjes worden bijgeschonken. Dit is het moment om even bij te komen van de inspanningen die je hebt geleverd om het gerecht te kunnen bereiden. Maar hierna moeten jullie natuurlijk weer aan de bak want niemand zit meteen vol na het voorgerecht. Goede samenwerking en communicatie is essentieel wil je een goede prestatie kunnen leveren in de keuken! Test hoe goed jullie werken als team tijdens dit culinaire uitje. De kookworkshop kan natuurlijk gewoon voor de gezelligheid worden geboekt maar jullie kunnen ook onderling de strijd met elkaar aan gaan door elkaars gerechten te beoordelen. Net als in de culinaire televisieprogramma’s kan je een gerecht beoordelen op smaak maar ook op hoe een gerecht er uit ziet. Vergeet dit niet bij de opmaak van je gerecht! Geïnteresseerd in een kookworkshop in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Breda of een van de andere steden in Brabant? Ga dan hieronder naar de pagina van je stad naar keuze voor meer informatie.

Kookworkshop Brabant
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Kookworkshop Brabant

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Brabant. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Brabant.

Kookworkshop Brabant voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Brabant voor grote groepen

Voor groepen tot 80 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop voor een hele grote groep (30 tot 80 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt.

Workshop Italiaans koken in Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop Italiaans koken in Brabant

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookwedstrijd Brabant of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Brabant of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

BBQ kookworkshop Brabant
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ kookworkshop Brabant

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Grillmaster battle als teambuilding in Brabant
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Brabant alternatief: Grillmaster battle

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in Brabant.

Tapas kookworkshop Brabant
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Tapas kookworkshop Brabant

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in het mooie Brabant. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Brabant.

Sushi kookworkshop Brabant
incl. BTW vanaf
€49 p.p.

Sushi kookworkshop Brabant

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in het wonderschone en erg gezellige Brabant.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Brabant kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een sushi workshop in Brabant.

Vergaderen en workshop koken in Brabant

Vergaderen en workshop koken in Brabant

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Brabant te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Brabant? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN BRABANT

Heb je interesse om binnenkort een kookworkshop met je collega’s, vrienden of familie te gaan doen? Dan moet er natuurlijk nog het besluit worden genomen in welke gezellige stad van Brabant dit gaat plaatsvinden. Een kookworkshop is een leuke invulling van je middag of avond maar natuurlijk vul je hiermee niet een volledige dag. In het mooie Brabant zijn genoeg dingen te beleven en te zien en misschien helpt dit je wel om een keuze voor een stad te maken. De hoofdstad van Noord-Brabant is natuurlijk Den Bosch. Deze stad staat bekend om de Bossche bollen en de mooie grachten. Een Bossche bol is een grote chocoladesoes die in Den Bosch wordt gemaakt bij bakkerij Jan de Groot. Deze heerlijke chocoladebollen worden door heel Nederland verkocht maar toch trekt Den Bosch veel fijnproevers aan die de echte Bossche Bol bij Jan de Groot willen proeven. Ook kan je in Den Bosch een mooie rondvaart maken over de bekende Binnendieze, dit is een mooie manier om de stad te verkennen. Een andere stad die bekend staat om een Brabants lekkernij is Breda. Een bakker in de omgeving van Breda heeft namelijk al een aantal keer een prijs gewonnen voor het beste worstenbroodje! Breda is ook een erg gezellige stad waar veel studenten wonen. Het centrum bruist dan ook van de restaurantjes, cafés en uitgaansgelegenheden. Hier is de echte Brabantse gezelligheid volop te vinden. Een andere bekende studentenstad is Tilburg. De stad is iets moderner dan Breda en dat is goed te zien aan de architectuur. Dat neemt niet weg dat er in Tilburg ook genoeg restaurantjes en cafés te vinden zijn. Tilburg staat natuurlijk ook bekend om de Efteling die in de omgeving is gevestigd. De laatste grote stad van Brabant is Eindhoven. In deze moderne, industriële stad zie je veel invloeden terug van de Technische Universiteit die er is gevestigd. Eindhoven staat dan ook bekend om de kunst en cultuur die overal in de stad terug te vinden is. De wijk Strijp S is een goed voorbeeld hiervan, deze wijk bruist van de moderne en creatieve invloeden. Naast de kookworkshop is er dus genoeg te beleven in Brabant Met deze informatie moet je natuurlijk wel een stad hebben gevonden waar je voorkeur naar uit gaat. Ben je er uit? Ga dan verder naar de pagina van de stad en vraag daar meer informatie aan.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt