Conferentie organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

feest.jpg

Conferentie organiseren

Kun je niet wachten om een spraakmakende en inspirerende conferentie te organiseren? Het kan nog vrij lastig zijn om een conferentie te organiseren die indruk maakt op mensen en echt blijft hangen. Tijdens een dergelijke bijeenkomst is het de bedoeling dat kennis wordt overgedragen en je prettig kunt netwerken met kennissen en collega's. Meestal heeft een dergelijke bijeenkomst een wetenschappelijk karakter, waarbij veel deskundigen aan het woord komen. Uiteraard is het de bedoeling dat de bijeenkomst vlekkeloos verloopt. Je wilt immers niet dat de bijeenkomst mislukt. Dit is niet alleen slecht voor het imago van het bedrijf, maar ook zonde van de tijd en het geld. Het kan daarom een tijdrovende klus zijn om een congres goed te organiseren. Onemotion beschikt over een uitgebreid netwerk aan partners die je kunnen helpen bij het organiseren van een mooie conferentie. Ons bedrijf is actief in heel Nederland. Neem direct contact met ons op, zodat we je kunnen helpen bij het vinden van de juiste partner voor jouw bijeenkomst.

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie tijdens je conferentie

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen conferentie? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Conferentie organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Conferentie organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de deelnemers aan je conferentie af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een conferentie. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Conferentie organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Conferentie organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een conferentie organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor de conferentie. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor conferenties, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Conferentie organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Conferentie organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad

Ben je op zoek naar een locatie voor het houden van een conferentie? Dient de locatie behalve over alle noodzakelijke faciliteiten o.a. te beschikken over overnachtingsmogelijkheden? Dan kan het uiteindelijk best een zoektocht blijken te zijn om een locatie te vinden die aan alle randvoorwaarden voldoet. Wij willen je hierbij graag kostbare tijd besparen. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor conferenties, zich ook nog eens over ovenachtingsmogelijkheden beschikt. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bij het organiseren van conferenties is een goede voorbereiding zeer belangrijk. Als je bijvoorbeeld topsprekers wilt uitnodigen, is het noodzakelijk om deze personen tenminste zes tot acht maanden van tevoren te boeken. Met de voorbereidingen op de conferentie kan het beste minimaal vier maanden van tevoren worden gestart. Bovendien dienen de uitnodigingen voor conferenties op zijn laatst zes tot acht weken van tevoren worden verstuurd. Op deze manier kunnen de deelnemers aan de bijeenkomst ruimte in hun agenda vrijmaken. Daarnaast is het belangrijk dat op conferenties een inspirerend en boeiend programma beschikbaar is, waardoor de bezoekers graag naar de bijeenkomst willen komen. Het is dus belangrijk om niet alleen sprekers uit te nodigen die je zelf interessant vindt, maar ook te kijken naar de interesses van de bezoekers. Bovendien is variatie in het programma belangrijk. Een dag met lezingen kan vrij saai worden. Het is daarom mogelijk om conferenties af te wisselen met workshops. Door de dag af te sluiten met een topspreker, weet je zeker dat de meeste bezoekers de gehele dag zullen blijven op de bijeenkomst.

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

CONFERENTIE ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND
Conferenties kunnen op diverse manieren plaatsvinden. Zo kan de meeting een dag of meerdere dagen duren. De locatie geeft daarbij ook een bepaalde sfeer aan de bijeenkomst mee. Onemotion werkt samen met partners in alle grote steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Een locatie midden in de Randstad zorgt ervoor dat de genodigden de bijeenkomst zeer gemakkelijk kunnen bereiken. Uiteraard kun je ook kiezen voor een landelijke locatie, midden in de natuur. Zo kan de meeting in alle rust gehouden worden, met een volledige focus op de sprekers. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt