Heerlijke walking dinners

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Breda, Maastricht, Groningen en andere steden.

Walking dinner: echt even eruit

Organiseer je binnenkort een groepsuitje voor vrienden of collega's en zoek je de perfecte combinatie tussen actief ontspannen en heerlijk eten? Dan is een walking dinner een absolute aanrader. Maar wat is een Walking dinner en waar komt het vandaan? Er bestaan verschillende walking dinner concepten. Van een concept met staantafels en kleine gerechten, waarbij wordt gezorgd voor de mogelijkheid om te rouleren met gesprekspartners. De walking dinners op onze website gaan nog een  stapje verder. Het netwerken vindt niet plaats aan de staantafels, maar tijdens een tour door de stad (te voet of met de boot). Het diner krijgt zo een geheel andere dimensie. Dit concept is erg populair als invulling voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. We hebben diverse walking dinner concepten op onze site vermeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van een floating en walking diner? Tijdens dit arrangement nuttig je in 3 verschillende restaurants een gerecht (voorgerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert). Tussen de gangen door geniet je van een stadswandeling onder de enthousiaste begeleiding van een professionele stadsgids. Ook maak je een tour door de pittoreske grachten van de stad van je keuze (indien mogelijk). Na afloop heb je genoten van verschillende culinaire verrassingen en daarnaast ook de stad van jouw keuze leren kennen op een hele andere manier.

Walking dinner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Floating en Walking dinners door heel Nederland

Heerlijk 3-gangen diner inclusief een stadsspel naar keuze

Ben je op zoek naar een groepsuitje waar alles in zit? Dan is een walking dinner met een leuke city game naar keuze misschien wel een hele leuke oplossing. Geniet in etappes van een heerlijk 3 gangen diner en speel tussen de gangen door een stadsspel naar keuze.  Hierbij kun je o.a. kiezen uit: Zoek de verrader, Moordtocht, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Kolonisten van Catan, Cluedo, Straatgolf, Jacht naar de Macht, Peking Express, City Risk en meer! Wil je meer weten over dit leuke groepsuitje in jouw regio, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels het onderstaande informatieformulier.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een walking dinner

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een workshop waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Magic & music themafeest als walking dinner
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Magic & music themafeest als walking dinner

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een feestzaal inclusief een compleet verzorgde avond? Laat magic & music dan je gasten betoveren. Tijdens deze avond zal de magische gastheer jullie een warm welkom heten en zullen jullie genieten van een avond vol magie. Dit alles genietend van het eten met muzikale ondersteuning van een pianoman. Kortom, een swingende avond vol met magische momenten, die jou en je gezelschap nog lang zullen herinneren! Wil je meer weten over dit alternatief voor voor een walking dinner, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Escape Dinner Room Spel als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escape Dinner Room Spel als alternatief voor een walking dinner

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor een groep collega’s, vrienden of familie, maar wil je eens een keer wat anders dan de bekende feesten? Wellicht is het Escape Dinner Room spel wel wat voor jullie. Een Escape Room, maar dan net even anders. je zit namelijk gewoon lekker de hele avond op je stoel. Tijdens een heerlijk diner worden er verschillende teams gemaakt die het tegen elkaar op gaan nemen tijdens dit spannende spel. Wie kraakt als eerste de codes, verbindt de juiste links met elkaar en lost de puzzels op? Een leuk spel in combinatie met lekker eten, wie wil dit nu niet? Voor meer informatie over dit unieke feest arrangement vraag je vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Koning Voetbal dinerspel als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal dinerspel als alternatief voor een walking dinner

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

De mannen tegen de vrouwen themafeest als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De mannen tegen de vrouwen themafeest als alternatief voor een walking dinner

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Binnenkort iets te vieren en op zoek naar een passende locatie? Wil je daarbij graag ook een passend thema zodat het niet een standaard feest gaat worden? Zoek dan niet verder, maar ga voor het populaire De mannen tegen de vrouwen dinerspel op deze feestlocatie! Er is altijd een strijd tussen mannen en vrouwen. De verschillen zorgen vaak voor leuke discussies, maar ook voor een sportieve competitie, want uiteindelijk wil natuurlijk iedereen er met de winst vandoor gaan en voor altijd tegen familie, vrienden of collega’s kunnen zeggen dat hun geslacht het sterkste is gebleken! De winst gaat naar het team dat zich het beste in kan leven in het andere geslacht. Daarnaast is er ook aan de innerlijke mens gedacht, en kun je gebruik maken van een heerlijk diner na afloop van het spel. Lijkt je dit een leuk uitje voor je volgende feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande groene button.

De Slimste Mens aan tafel als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De Slimste Mens aan tafel als alternatief voor een walking dinner

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een feestlocatie met een origineel sausje? Binnenkort wat te vieren met collega’s, vrienden of familie? En altijd al eens willen weten wie nu eigenlijk de slimste van het stel is? Dan is dit spel iets voor jou! De quizmaster ontvangt jullie met een drankje en legt de spelregels uit en maakt de teams. Tijdens een heerlijk en goed verzorgd diner ga je in 10 rondes de slimste mens van de avond bepalen. Heb jij de meeste algemene kennis en weet je alle vragen rondom muziek, geschiedenis en TV juist te beantwoorden? Dan maak je kans om de titel de Slimste Mens te ontvangen aan het eind van de avond! Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit bedrijfsfeest via onderstaande groene button.

Magic Dinnershow als alternatief voor een walking dinner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Magic Dinnershow als alternatief voor een walking dinner

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort wat te vieren maar wil je een keer wat anders dan de normale themafeesten op een leuke feestlocatie? Dan is de Magic Dinnershow wellicht wat je zoekt! Zoals de naam al doet vermoeden is het geen gewoon etentje of themafeest. Het begint al met het onthaal. Tijdens het fouilleren door de beveiliging worden er allerlei vreemde voorwerpen uit je jas gehaald, waarvan je niet wist dat je ze bij je had! Ook tijdens het diner worden de nodige trucs gedaan terwijl jij je tegoed doet aan een lekker diner met het gezelschap. Nieuwsgierig geworden naar dit walking dinner concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Klik direct door naar het walking dinner aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Walking dinner Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Walking dinner Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Walking dinner Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Walking dinner Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Walking dinner Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Walking dinner Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Walking dinner Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Walking dinner Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Walking dinner Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Walking dinner Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Walking dinner Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Walking dinner Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Walking dinner Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Walking dinner Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Walking dinner Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Walking dinner Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Walking dinner Almere
Regio Lelystad:                                                                      Walking dinner Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Walking dinner Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Walking dinner Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Walking dinner Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Walking dinner Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Walking dinner Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Walking dinner Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Walking dinner Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Walking dinner Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Walking dinner Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Walking dinner Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Walking dinner Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Wat kost een floating and walking dinner?
Dit concept betreft de combinatie van het nuttigen van gerechten in 3 verschillende restaurants, een professionele stadswandeling en een tocht door de grachten. Dit concept is mogelijk in diverse steden.

+ Wat kost een floating of walking dinner?
Aangezien wij met verschillende partners samenwerken, elk met hun eigen specialiteit en afwijkende concepten, kunnen de prijzen per regio wat wisselen. Het is al mogelijk om een floating en walking dinner te organiseren vanaf €57 p.p. inc. BTW.

+ Waar vind ik een walking dinner in mijn regio?
Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over Floating en walking dinners in de regio van jouw voorkeur.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt