Familieuitje organiseren

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Venlo, Almere, Breda, Den Haag en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Een familieuitje organiseer je met Onemotion

Met veel moeite heb je een opening gevonden in alle agenda's. Iedereen leeft er weken naar toe. Vaak gebeurt het, als traditie, maar één keer per jaar. Dan wil je ook dat je familieuitje echt iets bijzonders wordt. Gezellig met de hele familie op pad. Onemotion heeft een groot aantal aanbiedingen voor familieuitjes klaar staan. Een onvergetelijk uitje voor elk budget.

Archery tag als familieuitje
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als familieuitje

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie familieuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Familieuitje met percussie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Familieuitje met percussie

Ben je op zoek naar een ritmisch en betaalbaar familieuitje? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw familieleden één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze familiesessie zul je zien, dat de familie helemaal op elkaar ingespeeld is. Wil je meer weten over dit familieuitje in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti familieuitje
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti familieuitje

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Dit graffitti workshop in diverse steden in Nederland is ook een mooi familieuitje. angezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Cluedo als familieuitje
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als familieuitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Lachworkshop voor de hele familie
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop voor de hele familie

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je familieuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop voor de hele familie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Goud en Fout familiefeest op een feestlocatie in jouw stad
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout familiefeest op een feestlocatie in jouw stad

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil je voorkomen dat het familiefeest weer uitdraait op een zit-feestje en een lege dansvloer? Dan is dit arrangement een hele mooie oplossing. Stil blijven zitten is gewoon geen optie meer. De DJ/spelleider zal jullie opzwepen tot grote hoogte. Met hits uit de 80´s en 90´s en de disco age, tot foute meezingers en après-ski liedjes, alles komt voorbij. En diverse muzikale spellen brengen jullie helemaal in de stemming. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Bij dit familiefeest concept in STAD is ook een feestlocatie inbegrepen (hierbij hebben jullie de keuze uit diverse opties). Wil je meer weten over dit muzikale themafeest in jouw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Ontdek de Verrader familieuitje
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Ontdek de Verrader familieuitje

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in diverse steden van Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City golf als familieuitje
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

City golf als familieuitje

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je familieuitje? Speel een modern spelletje golf dwars door de stad. Gezllig samenzijn in de buitenlucht met natuurlijk ook een leuk spelelement, dat is waar het bij City Golf allemaal om draait. Wil je meer weten over deze City golfuitjes in diverse steden van Nederland als invulling van je familiuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Cupcake familieuitje
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Cupcake familieuitje

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor de hele familie in steden door heel Nederland? Kies dan voor een familieuitje cupcakes versieren. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt maken. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop cupcakes maken door heel Nederland. 

Après ski winteravond als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Après ski winteravond als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Wat is er nu leuker dan de après ski naar je toe te halen tijdens een heuse feestavond? Samen met alle andere bezoekers doop je deze avond om naar een sfeervolle winterse avond en is het tijd om te feesten. Tijdens deze avond voer je samen met teamgenoten leuke winter games uit en probeer je zoveel mogelijk punten te behalen. En krijg je het niet warm genoeg van de spellen zelf? Neem een schnaps en pak weer door. Gezelligheid, uithoudingsvermogen, samenwerking en kennis zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond. Na afloop is het tijd om de après ski winteravond feestelijk af te sluiten en er zo een onvergetelijke dag van te maken. Vraag via onderstaande groene button meer informatie aan en laat je informeren over de mogelijkheden van dit leuke familiefeest concept.

Maak een lipdub met de hele familie
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak een lipdub met de hele familie

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw familieuitje. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub mogelijkheden op jouw familieuitje.

Gek op Holland familie dinerspel
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Gek op Holland familie dinerspel

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel als invulling van je familieuitje? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je familieleden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel familie arrangement in diverse steden van Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel met de hele familie
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Moordspel met de hele familie

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? En zoek je een passende invulling voor je jaarlijkse familieuitje? Dan is een moordspel echt iets voor jou. Weet jij samen met je familieleden te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Koning Voetbal dinerspel tijdens je familieuitje
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal dinerspel tijdens je familieuitje

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Kookworkshop familieuitje
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop familieuitje

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je familieleden onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden voor je familieuitje door heel Nederland.

Escape Dinner Room Spel als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escape Dinner Room Spel als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor een groep collega’s, vrienden of familie, maar wil je eens een keer wat anders dan de bekende feesten? Wellicht is het Escape Dinner Room spel wel wat voor jullie. Een Escape Room, maar dan net even anders. je zit namelijk gewoon lekker de hele avond op je stoel. Tijdens een heerlijk diner worden er verschillende teams gemaakt die het tegen elkaar op gaan nemen tijdens dit spannende spel. Wie kraakt als eerste de codes, verbindt de juiste links met elkaar en lost de puzzels op? Een leuk spel in combinatie met lekker eten, wie wil dit nu niet? Voor meer informatie over dit unieke familiefeest arrangement vraag je vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Themafeest Back to the 00's als familiefeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's als familiefeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Hollandse feestavond als familieuitje
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Hollandse feestavond als familieuitje

Keuze uit diverse feestlocatie of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wie geniet er niet van ons kikkerlandje. Nederland is ondanks de afmeting een groot land in de wereld en daar mogen we best trots op zijn. Tijdens dit bijzondere themafeest heb je de kans om dit extra te benadrukken. Een Hollandse feestavond vol allerlei elementen die horen bij het land van tulpen, molens, klompen en veel gezelligheid. Dit thema past bij een familiefeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, opening of wat voor ander evenement dan ook. Door middel van heerlijke muziek, Nederlandse aankleding, snack of maaltijden en andere elementen mag je vanavond helemaal los. De avond is zo gek als je die als organisator zelf maakt. Zing mee met bekende Nederlandse artiesten en laat zien hoeveel je weet van ons landje. Dat het een unieke en vooral onvergetelijke avond gaat worden staat vast! Is dit Hollandse avond themafeest perfect voor jou? Vraag dan snel vrijblijvend meer informatie aan en laat je inspireren. We wensen je en prachtige en vooral geslaagde avond toe.

Casino feest als familieuitje
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Casino feest als familieuitje

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil jij eens je geluk beproeven? Kijken of je gelukkig bent in het spel? Dit keer kun je samen met je collega’s je geluk beproeven tijdens dit casino themafeest. Ga voor 21 tijdens een potje black jack, speel roulette, poker en wie weet ben jij de grote winnaar van de avond. Samen met je collega’s, vrienden of familieleden zal het een perfecte mix worden voor een onvergetelijke avond. Dit evenement is bijzonder geschikt voor een familiefeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest. Ben je geïnteresseerd in dit onvergetelijk casino familieuitje in de stad van jouw keuze? Neem via onderstaande optie vrijblijvend contact op en ontvang meer informatie.

90's themafeest als familiefeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest als familiefeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Mindfuck diner als familiefeest
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Mindfuck diner als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een werkelijk unieke feestavond die uw petje te boven gaat? Dit mindfuck diner inclusief feestavond neemt je mee in een avond vol vermaak en bijzondere verwondering. Terwijl je geniet van een heerlijk diner passeren zaken als mentalisme, gedachtenoverdracht, profilen, voorspellingen en illusionisme. De entertainer en performer zijn van Nederlandse topkwaliteit en komen achter je diepste geheimen. De verschillende acts zorgen voor een avondvullend programma en houden je tussen de gangen door in spanning. Na al deze illusies zal je hoofd nog tollen en heb je nog even nodig om alles te verwerken. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan voor een heerlijk familiefeest in de stad van jouw keuze.

De Slimste Mens aan tafel als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De Slimste Mens aan tafel als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een feestlocatie met een origineel sausje? Binnenkort wat te vieren met collega’s, vrienden of familie? En altijd al eens willen weten wie nu eigenlijk de slimste van het stel is? Dan is dit spel iets voor jou! De quizmaster ontvangt jullie met een drankje en legt de spelregels uit en maakt de teams. Tijdens een heerlijk en goed verzorgd diner ga je in 10 rondes de slimste mens van de avond bepalen. Heb jij de meeste algemene kennis en weet je alle vragen rondom muziek, geschiedenis en TV juist te beantwoorden? Dan maak je kans om de titel de Slimste Mens te ontvangen aan het eind van de avond! Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit familiefeest via onderstaande groene button.

Wie ontdekt de Verrader aan tafel als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Wie ontdekt de Verrader aan tafel als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en zoek je daarvoor een feestlocatie met een leuk thema, maar weet je niet zo goed of je een leuk spel of een lekker diner wilt? Goed nieuws, bij dit speciale feestlocatie themafeest Wie ontdekt de Verrader aan tafel combineer je deze twee werelden in 1 avond! Tijdens een heerlijk diner speel je in verschillende teams het spel. Kun jij de juiste beslissingen maken en heb je door wie van je familie, collega’s of vrienden de verraders zijn? Dan ga jij misschien wel met de winst naar huis! Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande groene button en ontvang meer informatie over dit leuke familiefeest.

80's / 90's Quiz als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

80's / 90's Quiz als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een bijzonder, hilarisch en gezellig themafeest op een bijzondere feestlocatie omdat je iets te vieren hebt met een grote groep? Wellicht is de 80’s/90’s quiz dan wel iets voor jullie! Tijdens deze quiz ga je je kennis testen over deze periode. Heb je leuke herinneringen aan bepaalde klassiekers, die je vroeger mee zong tijdens een avondje uit? Welke series en films waren er in die tijd populair en bleef je voor thuis? Het wordt een avond vol herkenning en “oh ja” momenten. Na de quiz is het ook nog mogelijk om te genieten van een heerlijk diner en kunnen jullie nog verder napraten en herinneringen ophalen na afloop tijdens het feest. Benieuwd geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit familiefeest via onderstaande groene button.

Magic Dinnershow als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Magic Dinnershow als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort wat te vieren maar wil je een keer wat anders dan de normale themafeesten op een leuke feestlocatie? Dan is de Magic Dinnershow wellicht wat je zoekt! Zoals de naam al doet vermoeden is het geen gewoon etentje of themafeest. Het begint al met het onthaal. Tijdens het fouilleren door de beveiliging worden er allerlei vreemde voorwerpen uit je jas gehaald, waarvan je niet wist dat je ze bij je had! Ook tijdens het diner worden de nodige trucs gedaan terwijl jij je tegoed doet aan een lekker diner met het gezelschap. Nieuwsgierig geworden naar dit familiefeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Magic & music themafeest als familiefeest
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Magic & music themafeest als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een feestzaal inclusief een compleet verzorgde avond? Laat magic & music dan je gasten betoveren. Tijdens deze avond zal de magische gastheer jullie een warm welkom heten en zullen jullie genieten van een avond vol magie. Dit alles genietend van het eten met muzikale ondersteuning van een pianoman. Kortom, een swingende avond vol met magische momenten, die jou en je gezelschap nog lang zullen herinneren! Wil je meer weten over dit familiefeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

De mannen tegen de vrouwen familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De mannen tegen de vrouwen familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Binnenkort iets te vieren en op zoek naar een passende locatie? Wil je daarbij graag ook een passend thema zodat het niet een standaard feest gaat worden? Zoek dan niet verder, maar ga voor het populaire De mannen tegen de vrouwen dinerspel op deze feestlocatie! Er is altijd een strijd tussen mannen en vrouwen. De verschillen zorgen vaak voor leuke discussies, maar ook voor een sportieve competitie, want uiteindelijk wil natuurlijk iedereen er met de winst vandoor gaan en voor altijd tegen familie, vrienden of collega’s kunnen zeggen dat hun geslacht het sterkste is gebleken! De winst gaat naar het team dat zich het beste in kan leven in het andere geslacht. Daarnaast is er ook aan de innerlijke mens gedacht, en kun je gebruik maken van een heerlijk diner na afloop van het spel. Lijkt je dit een leuk uitje voor je volgende familiefeest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande groene button.

Hollandsche Avond dinnershow als familiefeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Hollandsche Avond dinnershow als familiefeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een passende feestlocatie met gezellige, oer Hollandse invulling van je avond? Dan is de Hollandsche Avond dinnershow een uitstekend idee! Een avond vol Nederlandstalige meezingers, van rustige klassiekers via nostalgische hits van grote Nederlandse artiesten naar de echte grote meezingers. Ken je niet alle teksten uit je hoofd? Geen probleem, op het grote scherm worden de songteksten geprojecteerd zodat iedereen gezellig kan meezingen! Klinkt dit als muziek in je oren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit familiefeest arrangement via onderstaande groene button.

Fotoshoot groepsuitje als familiuitje
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

Fotoshoot groepsuitje als familiuitje

Duur fotoshoot is 2-3 uur.

Voor deze fotoshoot wordt eerst gekozen voor een passende omgeving. Dat kan zijn in de mooie natuur, de binnenstad of een andere locatie van jullie voorkeur. Tijdens de fotoshoot krijgen jullie allemaal de kans om te shinen (individueel en als groep). Van groepsfoto tot persoonlijke foto met vriendinnen, er is veel mogelijk tijdens de fotoshoot. Dus wil je jezelf en je vriendinnen eens op professionele wijze laten fotograferen, dan is dit fotoshoot groepsuitje een echte aanrader. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze fotoshoot.

Klik direct door naar het familieuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Familieuitjes in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Familieuitjes in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Familieuitjes in Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Familieuitjes in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Familieuitjes in Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Familieuitjes in Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Familieuitjes in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Familieuitjes in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Familieuitjes in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Familieuitjes in Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Familieuitjes in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Familieuitjes in Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Familieuitjes in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Familieuitjes in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Familieuitjes in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Familieuitjes in Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Familieuitjes in Almere
Regio Lelystad:                                                                      Familieuitjes in Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Familieuitjes in Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Familieuitjes in Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Familieuitjes in Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Familieuitjes in Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Familieuitjes in Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Familieuitjes in Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Familieuitjes in Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Familieuitjes in Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Familieuitjes in Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Familieuitjes in Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Familieuitjes in Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Waarom zou ik mijn familieuitje moeten laten organiseren via Onemotion?
Het is vreselijk lastig om de hele familie op één lijn te krijgen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen heeft zo een eigen kijk op het uitje. Wij hebben een groot partnernetwerk met zeer uiteenlopende familieuitjes. We laten één of (indien nodig) meerdere organisatoren meedenken bij een geschikte invulling van jullie familieuitje.

+ Waar vind ik de familieuitjes in mijn regio?
Hieronder hebben we Nederland onderverdeeld in regio's. Voor elke regio hebben we een groot aantal familie uitjes weergegeven.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt