Familieuitje organiseren

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Venlo, Almere, Breda, Den Haag en andere steden.

Een familieuitje organiseer je met Onemotion

Met veel moeite heb je een opening gevonden in alle agenda's. Iedereen leeft er weken naar toe. Vaak gebeurt het, als traditie, maar één keer per jaar. Dan wil je ook dat je familieuitje echt iets bijzonders wordt. Gezellig met de hele familie op pad. Onemotion heeft een groot aantal aanbiedingen voor familieuitjes klaar staan. Een onvergetelijk uitje voor elk budget.

Familieuitje met percussie
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Familieuitje met percussie

Ben je op zoek naar een ritmisch en betaalbaar familieuitje? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw familieleden één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze familiesessie zul je zien, dat de familie helemaal op elkaar ingespeeld is. Wil je meer weten over dit familieuitje in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti familieuitje
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Graffiti familieuitje

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Dit graffitti workshop in diverse steden in Nederland is ook een mooi familieuitje. angezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

Lachworkshop voor de hele familie
incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop voor de hele familie

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je familieuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop voor de hele familie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Ontdek de Verrader familieuitje
incl. BTW vanaf
€33 p.p.

Ontdek de Verrader familieuitje

Als groep ga je op pad. Maar natuurlijk bevindt er zich een verrader in de groep. Maar wie dan? Onderweg zul je diverse opdrachten uit moeten voeren. En vanzelfsprekend zal de verrader zijn uiterste best doen om het resultaat te saboteren. Na afloop van deze City Game zul je onder het genot van een drankje kunnen lachen om de fratsen van de verrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden in diverse steden van Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

City golf als familieuitje
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

City golf als familieuitje

Wat dacht je van een bijzondere golfactiviteit als invulling van je familieuitje? Speel een modern spelletje golf dwars door de stad. Gezllig samenzijn in de buitenlucht met natuurlijk ook een leuk spelelement, dat is waar het bij City Golf allemaal om draait. Wil je meer weten over deze City golfuitjes in diverse steden van Nederland als invulling van je familiuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Maak een lipdub met de hele familie
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak een lipdub met de hele familie

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw familieuitje. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub mogelijkheden op jouw familieuitje.

Gek op Holland familie dinerspel
incl. BTW vanaf
€49,95 p.p.

Gek op Holland familie dinerspel

Ben je op zoek naar een oerhollands dinerspel als invulling van je familieuitje? Dan is Gek op Holland echt iets voor jou. Onder leiding van een oer-Hollandse quizmaster ga je de strijd aan met je familieleden. Humor en spanning wisselen elkaar af tijdens een aantal speelrondes. Voorafgaand, tijdens of na afloop van dit dinerspel kunt u genieten van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over dit leuke dinerspel familie arrangement in diverse steden van Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moordspel met de hele familie
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Moordspel met de hele familie

Hou je van spanning, detectives en speurwerk? En zoek je een passende invulling voor je jaarlijkse familieuitje? Dan is een moordspel echt iets voor jou. Weet jij samen met je familieleden te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd? Hoe ga je te werk om het probleem op te lossen. Zie jij als enige geen details over het hoofd? Dan maak je een goede kans om als winnaar uit de bus te komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een moordspel bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een moordspel Game bij jou in de buurt.

Kookworkshop familieuitje
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop familieuitje

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je familieleden onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden voor je familieuitje door heel Nederland.

Cluedo als familieuitje
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Cluedo als familieuitje

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Het is een klassieker onder de bordspellen: het spannende Cluedo. Tijdens deze city game variant kruipen jullie in de huid van een echte detective. Lukt het jullie om erachter te komen hoe de moord precies was gepleegd? Waar vond de misdaad plaats en hoe werd het slachtoffer exact om het leven gebracht? En natuurlijk de hamvraag: wie heeft het precies gedaan? Wil je meer weten over deze spannende Citygame die je zal tonen hoe goed jouw detective skill wel niet zijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over dit leuke groepsuitje in jouw regio middels onderstaande informatieformulier.

Klik direct door naar het familieuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Familieuitjes in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Familieuitjes in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Familieuitjes in Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Familieuitjes in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Familieuitjes in Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Familieuitjes in Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Familieuitjes in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Familieuitjes in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Familieuitjes in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Familieuitjes in Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Familieuitjes in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Familieuitjes in Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Familieuitjes in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Familieuitjes in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Familieuitjes in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Familieuitjes in Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Familieuitjes in Almere
Regio Lelystad:                                                                      Familieuitjes in Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Familieuitjes in Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Familieuitjes in Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Familieuitjes in Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Familieuitjes in Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Familieuitjes in Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Familieuitjes in Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Familieuitjes in Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Familieuitjes in Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Familieuitjes in Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Familieuitjes in Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Familieuitjes in Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Waarom zou ik mijn familieuitje moeten laten organiseren via Onemotion?
Het is vreselijk lastig om de hele familie op één lijn te krijgen. Jong en oud, man en vrouw, iedereen heeft zo een eigen kijk op het uitje. Wij hebben een groot partnernetwerk met zeer uiteenlopende familieuitjes. We laten één of (indien nodig) meerdere organisatoren meedenken bij een geschikte invulling van jullie familieuitje.

+ Waar vind ik de familieuitjes in mijn regio?
Hieronder hebben we Nederland onderverdeeld in regio's. Voor elke regio hebben we een groot aantal familie uitjes weergegeven.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt