Kookworkshop Nijmegen

Ook voor kookstudio´s in Wijchen, Groesbeek, Zevenaar en omgeving.

Kookstudio Nijmegen: leuke kookworkshops

Ben je bezig met de organisatie van een uitje voor jou en je collega’s, vrienden of familie? Denk dan eens aan een kookworkshop. Deze gezellige maar zeker ook leerzame workshop is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens deze workshop worden je de kneepjes van het koken bijgebracht. Deze kneepjes gaan je tijdens het koken thuis ook zeker verder helpen. Weet jij bijvoorbeeld hoe je een ui het beste kan snijden zonder dat je ogen gaan tranen? Of welk gedeelte je van de peper je moet gebruiken om een gericht juist pittig of iets minder pittig te maken? Ook leer je tijdens de workshop verschillende kook- en snijtechnieken. Bijvoorbeeld hoe je ingrediënten snel kan fijnsnijden met een groot mes of hoe je een ei moet pocheren. Deze workshop draait naast het leren van dingen vooral om de gezelligheid en nader tot elkaar komen. De gerechten worden namelijk bereid in teamverband. Goed communiceren staat bij het samen koken centraal. Communiceer je niet dan loopt alles in de soep. Na het bereiden van ieder gerecht is het ook aan jullie om de gerechten te nuttigen. Je gaat dan lekker rustig aan tafel om jullie kookkunsten te proeven en samen na te praten over hoe het ging. Deze workshop is de ideale combinatie tussen ontspanning, teamwork en het leren koken. Ben je geïnteresseerd in deze kookworkshop? Klik dan hieronder op een activiteit voor meer informatie.

Kookworkshop Nijmegen: Grillmaster battle
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Nijmegen: Grillmaster battle

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in de omgeving van Nijmegen.

Kookworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

Kookworkshop Nijmegen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Nijmegen. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens. Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Nijmegen.

Workshop Italiaans koken in Nijmegen
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop Italiaans koken in Nijmegen

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop Nijmegen voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€59 p.p.

Kookworkshop Nijmegen voor grote groepen

Voor groepen tot 150 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop voor een hele grote groep ( tot 150 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt.

Vergaderen en workshop koken in Nijmegen

Vergaderen en workshop koken in Nijmegen

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Nijmegen te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Nijmegen? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Kookwedstrijd Nijmegen of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Nijmegen of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Nijmegen waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Nijmegen.

BBQ kookworkshop Nijmegen
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

BBQ kookworkshop Nijmegen

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN NIJMEGEN

Hebben jullie besloten om een kookworkshop te gaan doen in Nijmegen? Zorg er dan voor dat jullie je hele dag vrij maken zodat jullie in Nijmegen zelf ook nog wat dingen kunnen gaan doen en zien. Nijmegen is namelijk een prachtige stad en zeker de moeite waard om te bezoeken. Nijmegen ligt aan de Waal en het is daarom ook aan te raden om een rondvaart te boeken bij je bezoek aan Nijmegen. Een standaard rondvaart is natuurlijk al leuk maar het is ook mogelijk om aan boord te gaan van een pannenkoekenboot. Een erg leuk uitje in de koude herfst- en wintermaanden! Het centrum van Nijmegen barst van de leuke winkeltjes, restaurantjes en cafeetjes. Nijmegen is ook echt een studentenstad, je kan hier dus in het weekend maar ook zeker doordeweeks een avondje goed uitgaan. Wil je een echt typisch Nijmeegs feest meemaken? Kom dan naar Nijmegen in de tijd van de vierdaagse, dan zijn er de beste feestjes in de stad. Maar Nijmegen heeft nog meer te bieden, vooral op cultureel gebied. In Nijmegen barst het namelijk van de monumenten en musea. Maar liefst 9 musea zijn er gevestigd in Nijmegen. De musea variëren van strakke tot natuurlijke kunst en van oude tot moderne kunst. Het bekende museum Het Valkhof heeft van alle soorten kunst wel iets in huis. Ook aan monumenten en bijzondere plekken ontbreekt het niet in Nijmegen. Het nu moderne stadspark, het Kronenburgerpark (ooit een lied over gemaakt door Frank Boeijen), heeft nog een aantal authentieke elementen bewaard zoals de middeleeuwse Kruittoren. In dit park kan je lekker ontspannen maar er is dus ook nog genoeg te zien. Tot slot is Nijmegen ook een stad waar vele artiesten welkom zijn. De stad heeft een concertgebouw, de Vereeniging, en ook een bekend poppodium Doornroosje. Ook zal de naam het Goffertpark je wel bekend voorkomen. Dit is de plek waar grote namen al The Rolling Stones en Coldplay ooit hebben opgetreden. Check voordat je een datum uitkiest om naar Nijmegen te komen dus even de concertagenda van Nijmegen! In de omgeving zijn er ook nog een aantal plaatsen die je kan bezoeken. Ben je op zoek naar cultuur? Kom dan naar Groesbeek! Deze plaats heeft maar liefs 3 kerken, 6 rijksmonumenten en 4 musea. Ook Zevenaar is een mooie stad met veel cultuur. Deze gemeente telt maar liefs 75 rijksmonumenten. Wil je juist liever lekker eten en rustig door een stad struinen? Kom dan naar Wijchen. Deze mooie authentieke plaats heeft veel leuke eetgelegenheden en cafeetjes. Ook heeft Wijchen een mooie kerk en een kasteel die je kunt bezoeken. Wijchen heeft de ideale combinatie tussen ontspanning en cultuur!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt